Számítógépes adatrögzítő
tanfolyam

119 000 HUF

|

39 700 HUF / hó

|

3 hónap

Legkorábbi indulás: 2024.09.21. (Szombat 9:00-16:30-ig)

ÉLŐ-ONLINE

Jelentkezem


Megszerezhető képesítés: Számítógépes adatrögzítő

Szakmakód: 04153001

Felnőttképzési engedélyszám: E/2022/000012

Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség, foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat

Diákhitel: nem igényelhető

 

Mire leszel képes a Számítógépes Adatrögzítő tanfolyam elvégzése után?


Az új Számítógépes adatrögzítő tanfolyam a régi Számítógépes adatrögzítő OKJ tanfolyam utódja. Államilag elismert szakképesítés. Számítógépes adatrögzítő tanfolyam elvégzése után lehetőséged lesz független szakmai vizsgát tenni és Számítógépes adatrögzítő szakképesítést szerezni. Ez a képzés neked való, ha szeretnéd megtanulni a Számítógépes adatrögzítő szakmát gyakorló szakemberektől. A Számítógépes adatrögzítő tanfolyamon komoly mélységben fogod megismerni a Gépírás, Microsoft Word, Microsoft Excel és Microsoft Outlook programokat. Betekintést nyersz az iratkezelés szabályaiba és az irodai esközhasználatba. A számítógépes adatrögzítő – a biztosítási, banki, könyvelési, informatikai, államigazgatási területeken túlmenően is – az üzleti szektor és a közszféra szinte valamennyi területén alkalmazható szakember. A digitalizáció, az online munkaformák és a papírmentes iroda előtérbe kerülésével kiemelt szerep jut a képzett adatrögzítőknek. De a szervezeteknél korábban felhalmozott jelentős mennyiségű papíralapú dokumentum digitalizálásához is szükség van jól képzett számítógépes adatrögzítő munkatársakra.
Szövegszerkesztő, adat- és táblázatkezelő szaktudása alkalmassá teszi vállalkozások és intézmények, valamint projektek adminisztratív, dokumentálási, sokszorosítási, archiválási, digitalizálási feladatainak elvégzésére. Támogatni tudja a szervezeten belüli szakmai területek (pl. könyvelés, szoftverfejlesztés, szoftverimplementálás) tevékenységét is. Szakmai tudása alapján elláthat – részben vagy egészében – asszisztensi feladatokat is.

 

Hogyan működik az élő-online Számítógépes adatrögzítő képzés?


A Számítógépes adatrögzítő tanfolyam tematikája úgy lett megalkotva, hogy élő-online tanórák formájában elsajátítható legyen. Az élő-online tanórák mellett kidolgozott otthoni felkészülést támogató gyakrolati anyagokat kapnak a hallgatók, amelyeket élőben-online a tanárokkal egyeztetni tudnak. Ezek miatt a Számítógépes adatrögzítő képzés önállóan elsajátítandó része rugalmas időbeosztásban lehetséges, ahogy a hallgatónak megfelel saját időbeosztásához igazodva. A tanórákat videóra vesszük és minden tanórát vissza tudnak nézni a hallgatók, így biztosított, hogy a 3 hónapos Számítógépes adatrögzítő képzés során semmilyen tananyagról nem maradsz le, még akkor sem, ha egy-egy alkalmon nem tudsz részt venni. A megengedett hiányzás a képzési órák max. 30%-a, így ezt átlépni nem lehet.


Mit fogsz tanulni a Számítógépes adatrögzítő tanfolyamon?

A Számítógépes adatrögzítő tanfolyam tantárgyai:

  • Tízujjas gépírás

A tantárgy célja, hogy a modul elvégzése során a hallgató tízujjas gépírás technikáját sajátítja el, mellyel gyorsítani és könnyíteni tudja munkáját és hatékonyságát.

  • Dokumentumkezelés

A tantárgy elvégzése után a hallgató képes a Microsoft Word szövegszerkesztő program segítségével a dokumentumok megszerkesztésére és megismeri az alapszintű dokumentumkezelést.

  • Táblázatkezelés

A hallgató képes lesz komolyabb táblázatok kezelésére és feladatok elvégzésére a Microsoft Excel program segítségével. Képes lesz nyilvántartásokat kezelni és egyszerű átlátható statisztikákat készíteni. Látványos diagramokat fog tudni készíteni és képes lesz rendszerezi az adatokat.

  • Elektronikus levelezés

A tantárgy teljesítését követően a hallgató képes lesz a Microsoft Outlook levelezőprogram alapszintű használatára és a munkája során el tudja látni az elektronikus levelezéssel járó feladatokat.

  • Iratkezelés szabályi és irodai eszközhasználat

A tantárgy teljesítését követően a hallgató képes lesz az adatok kezelésére hagyományos és elektronikus úton. Tisztában lesz az iratkezelés és irattározás szabályaival. Megismeri a munkaköréhez tartozó munka- és tűzvédelmi előírások. Megtanulja használni az irodai  eszközöket, és képes lesz szükség esetén a kisebb hibákat elhárítani.

 

Kedvezményeink

Kismamáknak 10.000 Ft kedvezmény (igazolása a gyermek születési anyakönyvi kivonatával történik)

Munkanélkülieknek 10.000 Ft kedvezmény (igazolása a munkaügyi központ igazolásával történik)

SZÁMÍTÓGÉPES ADATRÖGZÍTŐ TANFOLYAM TANFOLYAM KÉPZÉSEK

Válaszd ki a neked megfelelő kezdési időpontot!

2024.09.21.

ÉLŐ-ONLINE

3 hónap

Szombat 9:00-16:30-ig

119 000 HUF


39 700 HUF.-/hó

Jelentkezés Számítógépes adatrögzítő tanfolyam

ALAPADATOK

SZÁMLÁZÁSI ADATOK

Általad választott tanfolyam: -
időpont: -
beosztás: -
helyszín: -
A biztonságos fizetést biztosítja: Simple