Rólunk

Az Expert Akadémia egy hivatalos felnőttképzési hatósági engedéllyel rendelkező Felnőttképző Intézmény (Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2022/000059, Felnőttképzési Engedélyszám: E/2022/000012). Az Expert Akadémiát azért alapítottuk, hogy piacképes ismeretekkel rendelkező hallgatókat indítsunk útnak a szakmákba. Eddigi oktatói munkánk során több száz végzett hallgatóval büszkélkedhetünk.

Oktatóink maguk is aktív szakemberek, akik megfelelő képesítéssel rendelkeznek a képzések oktatásához. Többségük tanári végzettségű. Minden oktatónk több éves felnőttoktatási tapasztalattal rendelkezik, valamint nagy gyakorlatuk van élő-online oktatások megtartásában is.

Mi hiszünk abban, hogy a jó szakembernek szüksége van a mélyreható megfelelő szakmai felkészültségre. Ismernie kell a piac aktuális elvárásait. A képzéseink gyakorlatorientáltak, ami azt jelenti, hogy az élő-online oktatás során leginkább folyamatosan együtt dolgozunk, hogy mindent ki tudjatok próbálni és tapasztalás alapján ismerjetek meg. Igyekszünk munkánkból a lehető legtöbbet behozni az online-élő oktatásba, hogy valóban lássátok a jelenlegi piaci igényeket és azok megvalósításait.